Geloof in de kracht van het individu,
Vertrouw op de kracht van het team.

Actueel

Sterker uit COVID-19

Webinar 10 september 2020, 12.00u:
De maatregelen rondom COVID-19 hebben vergaande consequenties voor de werkwijze van teams. Als jij met jouw team niet wilt blijven hangen in wat was, maar je wilt aanpassen aan wat is en je wilt voorbereiden op wat komt, sluit je dan aan bij dit kosteloos live webinar.

Teamability Team Check-in

In één dag zetten we met elkaar enerzijds de klokken weer gelijk en brengen we anderzijds de gemaakte afspraken meteen in de praktijk zodat we ze ook kunnen ervaren en aanscherpen.

ONZE DIENSTEN

Ontwikkeling

Wat maakt dat je als team doet wat je doet? Hoe maak je maximaal gebruik van elkaars krachten? Hoe kun je blijven performen, ook onder stressvolle omstandigheden ook als niet alle benodigde informatie voorhanden is? Stel je voor wat je als team kunt bereiken als je de kracht van elke individu kunt inzetten voor een collectief resultaat. Dat is Teamability!

Experiences

Inzichten op doen is de start, maar ze krijgen pas waarde als je ze in de praktijk kunt toepassen. En die praktijk is een stuk weerbarstiger dan we denken. Hoe gedraagt iemand zich werkelijk als de druk wordt opgevoerd? Durven we elkaar werkelijk te blijven vertrouwen? Hebben we werkelijk de focus nog steeds op het (eind)doel? Stel je voor wat je als team kunt bereiken als je de opgedane inzichten ook daadwerkelijk in de praktijk kunt toepassen.

Workshops

Soms is het goed om even expliciet stil te staan bij onderdelen van de totale teamcultuur. Inzoomen op detailniveau om de onderliggende uitdaging nog beter te kunnen begrijpen. Om van daaruit een concreet aanvalsplan te ontwikkelen. Stel je eens voor wat dit doet voor je teamcultuur als je hier even de tijd voor neemt.

Keynotes

Ga mee naar een wereld waar maar één ding telt: High Performance Teams. Raak geïnspireerd door teams die het hoogste niveau van teamwork nastreven: Teamability. Zit op het puntje van je stoel als je wordt mee gezogen in pakkende en boeiende anekdotes, verhalen en zienswijzen. Stel je eens voor hoe energiek en geïnspireerd je dan weer huiswaarts keert.

Het boek

Het Korps Commandotroepen heeft Roderick Göttgens een unieke inkijk geboden in hun werkwijze bij het ontwikkelen van onoverwinnelijke teams. Dit bewezen recept voor teamvorming heeft hij vertaald naar Teamability; dé methode om in iedere organisatie teams te vormen die het hoogst haalbare nastreven en die maar één ding willen: winnen!

lees verder

Benieuwd wat TeamForge voor u kan betekenen?

Ontdek de mogelijkheden. Neem direct contact op.

Waarom TeamForge

Er zijn veel verschillende consultancy- en coachingsorganisaties die zich richten op High Performance. Maar wat TeamForge onderscheidt van die organisaties is dat we geen theorieën in een klaslokaal (aan)leren. Wij bieden praktische, op ervaring gebaseerde, oplossingen en coaching voor complexe problemen en uitdagingen.

Wij hebben de ervaring, uit eigen praktijk, met het bouwen, trainen en leiden van High Performance Organisaties en High Performance Teams. Wij hebben de ervaring met het coachen van individuen, zodat zij het maximale uit zichzelf kunnen en willen halen.

Wij bieden unieke en persoonlijke services, zodat U zelf in staat bent uw eigen winnend High Performance Organisatie en High Performance Team te bouwen. Onze programma’s zijn ontworpen op basis van het ervaringsgericht leren (action learning). Zodat uw organisatie en uw team op het hoogste niveau kan opereren en daar succesvol is en blijft!

Benieuwd wat TeamForge voor uw organisatie kan betekenen?

neem contact op

TeamForge
Lisserweg 487 F (de Zwarte Schuur)
2165 AS Lisserbroek

+31(0)6 – 3100 4017
info@teamforge.nl

Terugbelverzoek