Teamability-Roderick-Göttgens

OVER

Het Korps Commandotroepen heeft Roderick Göttgens een unieke inkijk geboden in hun werkwijze bij het ontwikkelen van onoverwinnelijke teams. Dit bewezen recept voor teamvorming heeft hij vertaald naar Teamability; dé methode om in iedere organisatie teams te vormen die het hoogst haalbare nastreven en die maar één ding willen: winnen!

De ultieme vorm van agile werken
Commando’s staan bekend om hun actiegericht handelen, besluitvaardigheid, creatieve denkwijze en aanpassingsvermogen in stressvolle en veranderlijke situaties. Ze benaderen uitdagingen en kansen op onnavolgbare wijze. Deze ultieme vorm van agile werken leidt tot uitzonderlijke prestaties.

Dit boek toont de lezer welke principes hier achter zitten en hoe deze principes in elke situatie toepasbaar zijn.

Wat jij doet is uitstekend beschrijven wat vele generaties commando’s al jaren voelen maar moeilijk onder woorden kunnen brengen. Knap gedaan! Bedankt voor je teamgeest.

kolonel René van den BergCommandant Korps Commandotroepen

Boeiende schrijfwijze over het vormen van een goed, gemotiveerd team. De combinatie commando's en zakelijk leven is een bijzondere. Nog even uitlezen en mijn team moet er ook aan geloven!

Pauline MarjoReview Bol.com

Met chirurgische precisie ontleedt Roderick de eigenschappen en kenmerken die nodig zijn om High Performance Teams te creëren, hoe deze zich tot elkaar verhouden en hoe ze elkaar beïnvloeden. Het geeft handvatten die elke organisatie en elk team direct kan toepassen om beter te worden. High performance is maakbaar, als je als organisatie helder bent over het resultaat dat je wilt bereiken, helder bent over de kaders, als je als team dat resultaat echt wilt behalen, daarin wilt investeren en het team boven jezelf stelt.

Astrid ClaessenInterim Product Owner

Vorm extreem gemotiveerde teams!

Teamability: je beste wapen.