WAT WE DOEN

Teamontwikkeling

Wat maakt dat je als team doet wat je doet? Hoe maak je maximaal gebruik van elkaars krachten? Hoe kun je blijven performen, ook onder stressvolle omstandigheden ook als niet alle benodigde informatie voorhanden is? Stel je voor wat je als team kunt bereiken als je de kracht van elke individu kunt inzetten voor een collectief resultaat. Dat is Teamability!

Experiences

Inzichten op doen is de start, maar ze krijgen pas waarde als je ze in de praktijk kunt toepassen. En die praktijk is een stuk weerbarstiger dan we denken. Hoe gedraagt iemand zich werkelijk als de druk wordt opgevoerd? Durven we elkaar werkelijk te blijven vertrouwen? Hebben we werkelijk de focus nog steeds op het (eind)doel? Stel je voor wat je als team kunt bereiken als je de opgedane inzichten ook daadwerkelijk in de praktijk kunt toepassen.

Workshops

Soms is het goed om even expliciet stil te staan bij onderdelen van de totale teamcultuur. Inzoomen op detailniveau om de onderliggende uitdaging nog beter te kunnen begrijpen. Om van daaruit een concreet aanvalsplan te ontwikkelen. Stel je eens voor wat dit doet voor je teamcultuur als je hier even de tijd voor neemt.

Keynotes

Ga mee naar een wereld waar maar één ding telt: High Performance Teams. Raak geïnspireerd door teams die het hoogste niveau van teamwork nastreven: Teamability. Zit op het puntje van je stoel als je wordt mee gezogen in pakkende en boeiende anekdotes, verhalen en zienswijzen. Stel je eens voor hoe energiek en geïnspireerd je dan weer huiswaarts keert.