Met een enorme hoge dosis energie worden de toehoorders meegenomen naar een wereld waarin het hoogste niveau van teamwork, Teamability, de enige optie is. In inspirerende en interactieve keynote presentaties vertellen we wat het inhoudt om constant uitgedaagd te worden, het maximale uit jezelf te moeten halen en opdrachten uit te voeren in soms extreem lastige situaties. De keynotes zitten vol met geleerde lessen en lessen die we kunnen leren van elite teams zoals commando’s. Dit wordt afgewisseld met aansprekende en boeiende anekdotes, verhalen en zienswijzen.

Onze keynote presentaties inspireren, prikkelen en dagen uit. Wat betekent het om in uitzonderlijk flexibele en agile teams te werken? Je zult verbaasd zijn wat nodig is om als team het hoogste niveau van teamwork na te streven.

Beschrijving

Onze keynote presentaties draaien om de basisprincipes van Teamability. Een presentatie duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten plus tijd voor een interactieve Q&A sessie (als de programmaplanning dit toelaat).

Elke keynote presentatie wordt aangepast aan de specifieke behoefte van de klant (b.v. een actuele uitdaging of het inzoomen op een specifiek onderwerp) en/of om het in lijn te brengen met het algemene thema van het evenement.

Resultaat

Basis begrip van de fundamentele principes van Teamability en hoe deze principes toegepast kunnen worden bij eigen uitdagingen.

Interesse in deze dienst?

Neem vrijblijvend contact op om te achterhalen wat TeamForge voor uw team kan betekenen.