TEAMONTWIKKELING

Teamability: Teamontwikkeling voor leidinggevenden

Online training

Teamability: Team Check-in

In één dag de klokken gelijk zetten en het teamwork ervaren.

Teamontwikkeling bestaat uit twee belangrijke componenten: teamdynamiek en teamleiderschap. Zonder hier expliciet bij stil te staan, kan geen enkel team een cultuur van high performance ontwikkelen.

Onze zeer interactieve teamontwikkelprogramma’s zijn gebaseerd op Teamability en ontworpen om het maximale uit het team te halen. Door zeer expliciet stil te staan bij teamdynamiek en teamleiderschap helpen we teams om te domineren en te winnen in hun terrein.

Beschrijving

De Vier Cultuurpijlers van Teamability vormen hierin de basis:

  • Ken je Omgeving
  • Leer elkaar te Vertrouwen
  • Ontwikkel de juiste Mentaliteit
  • Creëer voldoende Bescherming

Waar staan jullie als team ten aanzien van deze cultuurpijlers en wat is nodig om de volgende stap naar domineren en winnen, ofwel naar high performance, te maken? Effectieve Communicatie en Act & Reflect geven hierin de praktische handvatten.

Daarvoor zetten we verschillende bouwstenen in, variërend van workshop- en inzichtsessies tot aan ervaringsgerichte teamsessies en -missies in een (zeer) uitdagende outdoor-omgeving.

Elk programma passen we aan op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten, zodat het doel maximaal wordt ondersteund.

Resultaat

De basis voor het opbouwen van een cultuur van Teamability in uw organisatie. Onze programma’s bieden teams uitgebreide kennis van de principes en toepassing van Teamability in hun eigen organisatie. Praktisch en meteen toepasbaar.

Elke deelnemer maakt een enorme persoonlijke en professionele groei door op het gebied van teamwork, persoonlijk- en teamleiderschap. Het team komt terug met direct toepasbare implementatieplannen voor verbetering en bestendigheid op de lange termijn.

Het team is klaar om te domineren en te winnen!

Interesse in deze dienst?

Neem vrijblijvend contact op om te achterhalen wat TeamForge voor uw team kan betekenen.