Teamcoaching en teamontwikkeling bestaat uit twee belangrijke primaire componenten: de teamdynamiek en het teamleiderschap. Zonder hier expliciet bij stil te staan, kan geen enkel team een cultuur van high performance ontwikkelen.

Onze zeer interactieve teamcoaching en teamontwikkel programma’s zijn gebaseerd op Teamability en ontworpen om het maximale uit het team te halen. Door zeer expliciet stil te staan bij teamdynamiek enerzijds en teamleiderschap anderzijds ondersteunen we teams op weg naar hun succes.

We combineren hierbij binnen en buiten. Letterlijk.

  • Binnen gaan we met elkaar in gesprek, leren we (van) elkaars invalshoeken en gedachtes, praten we over wat ons bezighoudt en hoe we tegen zaken aankijken;
  • Buiten gaan we met elkaar ervaren. DOEN! Op basis van de opgedane inzichten gaan we leren hoe de praktijk verloopt als we de gewenste veranderingen doorvoeren.

Beschrijving

De Vier Cultuurpijlers van Teamability vormen hierin de basis:

  • Ken je Omgeving
  • Leer elkaar te Vertrouwen
  • Ontwikkel de juiste Mentaliteit
  • Creëer voldoende Bescherming

Waar staan jullie als team ten aanzien van deze cultuurpijlers en wat is nodig om de volgende stap naar domineren en winnen, ofwel naar high performance, te maken? Effectieve Communicatie en Act & Reflect geven hierin de praktische handvatten.

TeamForge Insights Discovery

Daarvoor zetten we verschillende bouwstenen in, variërend van workshop- en inzichtsessies tot aan ervaringsgerichte teamsessies en -missies in een (zeer) uitdagende outdoor-omgeving.

We maken daarbij actief gebruik van twee modellen die helpen houding & gedrag in het team te begrijpen, inzichtelijk te maken en te versterken & verbeteren:

  1. Insights Discovery (i.s.m. partner); en
  2. Organizational Behavior Management (OBM)

Elk programma passen we aan op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten, zodat het doel maximaal wordt ondersteund.

Organizational Behavior Management (OBM)

Elk programma passen we aan op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten, zodat het doel maximaal wordt ondersteund.

Resultaat

De basis voor het opbouwen van een cultuur van Teamability in uw organisatie. Onze programma’s bieden teams uitgebreide kennis van de principes en toepassing van Teamability in hun eigen organisatie. Praktisch en meteen toepasbaar.

Elke deelnemer maakt een enorme persoonlijke en professionele groei door op het gebied van teamwork, persoonlijk- en teamleiderschap. Het team komt terug met direct toepasbare implementatieplannen voor verbetering en bestendigheid op de lange termijn.

Het team is klaar om te domineren en te winnen!

Interesse in deze dienst?

Neem vrijblijvend contact op om te achterhalen wat TeamForge voor uw team kan betekenen.