Over TeamForge

Wij zijn TeamForge

Wij bestaan om teams en organisaties effectiever te maken in een constant veranderende wereld. Door middel van effectieve, op de lange termijn gefocust, gedragsbeïnvloeding, creëren we een (team)cultuur die elke uitdaging aan kán en aan dúrft.

We werken als force-multiplier samen met en voor diverse bedrijven uit zowel de commerciële als de non-commerciële sector. We maken houding en gedrag in teams en organisatie zichtbaar & begrijpelijk en helpen deze te beïnvloeden in relatie tot het doel. Vaak door het verschaffen van gedragsinzichten (waarom doen mensen wat ze doen) en het uitvoeren van effectieve gedragsveranderingen (handelen in de geest van het doel).

Ons fundament

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring als interim-manager zijn we in 2014 gestart vanuit de gedragsinzicht kant. Teams en organisaties in laten zien hoe houding & gedrag hun effectiviteit beïnvloed. Dat deden we in eerste instantie vooral door middel van (één- en meerdaagse) workshops en outdoor-ervaringen met de focus op "inzicht in gedrag"' en "gedrag ervaren". Later kwam daar ook "gedrag bestendigen" bij: het uitvoeren van effectieve gedragsveranderingstrajecten op de werkvloer. Door de jaren heen werden we steeds meer gegrepen door het effect van gedrag op het resultaat en vooral door twee daaraan gerelateerde vragen:

Waarom doen mensen wat ze doen en hoe beïnvloed je dat gedrag op een positieve manier?

Vandaag-de-dag beslaan we daarom het volledige spectrum van effectieve gedragsverandering, samengevat in drie kernstappen: 

  1. Analyse & Inzicht;
  2. Effectieve interventies;
  3. Meten & Borgen.

In al die jaren is onze missie nooit veranderd:

Wij laten teams en organisaties inzien waartoe ze werkelijk in staat zijn.

(als je je focust op houding & gedrag)

 

We werken hierbij vanuit vijf (kern)waarden:

  • Openheid
  • Grensverleggend & uitdagend
  • Bekwaamheid
  • Loyaliteit
  • Leergierig

Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen