OVER TEAMFORGE

ONZE MISSIE

Wat onderscheidt een team van een elite-team? Wat maakt een team tot een High Performance Team? Wat zorgt er voor dat een team op creatieve en innovatieve wijze de uitdagingen van deze constant veranderende wereld aankan en tot een succes maakt? Dat zijn niet alleen de processen en methodieken. Dat is niet primair de kennis en kunde die elk teamlid meebrengt. Het is de manier waarop elite-teams met elkaar samenwerken. Dat is wat hun onderscheidt van de rest! En dit noemen we cultuur.

Elke organisatie kan haar eigen elite-teams creëren om een High Performance Organisatie te worden. Elke organisatie kan beschikken over High Performance Teams die haar de voorsprong bieden die nodig is, die haar het fundament bieden om flexibel en met veel aanpassingsvermogen om te gaan met de constant veranderende wereld. Die werken op basis van elite-team principes. Dat is niet alleen voorbehouden aan “the happy few”. Elke organisatie kan dat leren en ontwikkelen. Elke organisatie kan daarmee de absolute basis leggen om Agile te worden, te zijn en te blijven.

TeamForge ziet het als haar missie dat potentieel van elke organisatie om te zetten in realiteit en succes!

Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Wie de teamcultuur beheerst, beheerst het teamresultaat!

Wat we doen

Wij bieden organisaties ongeëvenaarde oplossingen om een cultuur van High Performance te creëren. Door challenges, instructies, (zelf-groei) oefeningen, teamcoaching, workshops en keynote presentaties. Dat doen we op een unieke, onconventionele en uitdagende wijze. Hierbij gaan we het liefst naar buiten, letterlijk. Op de Amsterdamse Waterleiding Duinen prikkelen we en dagen we teams uit om uit hun comfortzone te stappen. Om daarmee in elke organisatie blijvende elite-teams te creëren.

Over Roderick Göttgens

Roderick is Team Performance Coach, teamwork & team dynamics expert en Keynote speaker. Hij combineert zijn bovenmatige interesse voor elite-teams, zijn jarenlange ervaring als interim manager en zijn beoefening van (extreme) outdoorsporten met inzichten op het gebied van teamwork, High Performance Organisaties en High Performance Teams.

Roderick traint, coacht en adviseert organisaties in uiteenlopende branches over High Performance Teams en -Organisaties. Zijn missie is om organisaties en teams te helpen hun potentieel maximaal te benutten. Zowel gericht op het individu, maar vooral ook in samenwerking met anderen. Hij wil organisaties en teams laten inzien dat ze ongekende resultaten kunnen bereiken, als ze zichzelf durven te pushen, durven uit te dagen en buiten hun comfortzone durven te gaan. Dat ze hun doel en resultaten kunnen bereiken en overtreffen als ze het aandurven alle talenten, capaciteiten, competenties en skills binnen een team maximaal in te zetten.

In zijn keynote presentaties vertelt hij wat dat inhoudt en wat daarvoor nodig is, in zijn teamcoaching, teamtrainingen en adviestrajecten daagt hij teams (extreem) uit om het zelf te doen en te ervaren. Daarbij schuwt hij de “confrontatie” niet. Roderick observeert en spiegelt houding & gedrag. Dat haalt iedereen uit hun comfortzone maar laat ze vervolgens in korte tijd toegroeien naar High Performance.

Geloof in de kracht van het individu,
Vertrouw op de kracht van het team.

TeamForge
Lisserweg 487 F (de Zwarte Schuur)
2165 AS Lisserbroek

+31(0)6 – 3100 4017
info@teamforge.nl

Terugbelverzoek