UNIT-F Podcast:
Teamwork op het hoogste niveau

Download hier de UNIT-F Media Kit.

Over de podcast

Teamwork op het Hoogste Niveau (= Teamability) kent vele gezichten en vele manieren. In deze twee-wekelijkse podcast gaan hosts Roderick en Bart met mensen in gesprek over het hoogste niveau van teamwork. De podcast laat horen hoe teams en teamleiders omgaan met hun vorm van teamwork, de uitdagingen die ze tegenkomen, hoe ze worden ontwikkeld, welke rol onderwerpen als cultuur, leiderschap, ondersteuning, mentaliteit en vertrouwen hierin spelen. Weinig theorieën, maar bewijzen en ervaringen uit de praktijk.

Over de hosts

Roderick Göttgens

Voormalig interim-manager met focus op organisatie- en teamontwikkeling. Gebruikt die kennis en ervaring nu als team performance coach om organisaties en teams hun potentieel maximaal te laten benutten. Auteur van het boek “Teamability” en gefascineerd door de vele vormen van organisatie- en teamontwikkeling.

Bart *

Officier bij Defensie. Gebruikt zijn ervaringen tijdens diverse missies en uitzendingen om Defensie een nog betere organisatie te maken. Is daarbij zeer geïnteresseerd in de “hits & misses” van het bedrijfsleven en stelt zichzelf constant de vraag: hoe kunnen we van elkaar leren?

*in verband met de operationele staat van dienst van Bart, gebruiken wij zijn achternaam niet.

Luister via