TeamForge Webinars

Wie de teamcultuur beheerst, beheerst het resultaat!

Regelmatig verzorgen wij webinars over teamwork, leiderschap en aanverwante onderwerpen. Op deze pagina staan alle komende webinars vermeld en kun je je direct aanmelden. Je vindt hier ook onze on-demand power webinars: korte webinars (max. 30 minuten) gericht op één specifiek onderwerp. Kijken wanneer jij wil!

On demand webinars

Bouwen aan Vertrouwen

(in je team)

Locatie: online
Prijs: gratis

Over
In het managementboek “Teamability: zo vorm je extreem gemotiveerde teams” wordt Vertrouwen beschreven als één van de vier belangrijkste pijlers waarop een High Performing Team is gebouwd. Leer in dit power webinar meer over het onderwerp Vertrouwen. Wat is het (eigenlijk), hoe ontstaat het en hoe kun je er actief aan werken? Met andere woorden: hoe bouw je actief aan vertrouwen in je team?

Meer info >

Leiderschap op basis van Teamability

Locatie: online
Prijs: gratis

Over
Leiderschap. Eén van de meest besproken en beschreven onderwerpen als het gaat om organisatie- en teamperformance. Ongeacht welk model of theorie je aanhangt, ongeacht je leiderschapsstijl en je leiderschapskwaliteiten, er zijn basisbeginselen die ALTIJD gelden. Leer in dit power webinar de beginselen van Leiderschap op basis van Teamability. Vanuit common sense en meteen praktisch toepasbaar!

Meer info >

TeamForge
Lisserweg 487F
2165AS  Lisserbroek
Nederland

+31(0)6 – 3100 4017
info@teamforge.nl

Terugbelverzoek