Skip to main content
Quotes

You don’t need the best people. You need the best teams!

By 20 maart 2018No Comments

You don’t need the best people. You need the best teams!

De waarheid is dat iedere organisatie niet de beste mensen nodig heeft, maar de beste teams. De uitdagingen van vandaag-de-dag zijn tè complex om opgelost te worden door een enkeling. Gebruikmaken van de collectieve kracht van mensen als ze samenwerken naar één doel. Dat geeft je de innovatieve slagkracht om vooruit te komen, om de beste te zijn, je concurrenten voor te zijn en te blijven. Om te winnen!

Een teamplayer ben je niet. Een teamplayer word je! Het toepassen van de individuele kennis en kunde in samenwerking met anderen, als onderdeel van een collectief dat toewerkt naar één doel, vraagt hele andere kwaliteiten. Samenwerken, communiceren, leiden en geleid worden. Vaardigheden die je niet zomaar hebt, maar die je moet ontwikkelen. Voortbouwen op elkaars krachten. Dat vraagt ontwikkeling. Niet alleen van het individu maar juist van dat collectief.

Het goede nieuws is dat iedere organisatie al over die goede mensen beschikt. Mensen die kunnen en willen samenwerken, naar elkaar luisteren, op elkaar voortbouwen, van elkaars krachten gebruik maken. MAAK DAAR GEBRUIK VAN!!!

Mijn stelling: stop met het zoeken naar de beste mensen en start met het ontwikkelen van de beste teams!